MABROUK: PALESTIJNS FESTIVAL IN OOSTENDE – 23 AUGUSTUS 2015


mabroukZin in Palestijnse muziek, dans, poëzie, hapjes, drankjes, …   ? Dan ben je meer dan welkom op ‘Mabrouk’, een Palestijns cultureel festival met een ruim aanbod voor jong en oud.

Het dagfestival heeft plaats op zondag 23 augustus 2015, van 14 tot 22 u. in en rond Vrijstaat-O (Zeedijk 10, Oostende).

Op het programma:

  • van 14 tot 18 u. doorlopend verschillende workshops met o.a. Dabke-atelier (Palestijnse dans), voorleesatelier, circusschool, ‘The Wall’ (graffiti), cartoonfestival, … U Move 4 Peace is van de partij met een sessie ‘Theatre of the Oppressed’.
  • van 19 tot 21.30 u.: optredens met Palestijnse muziek van Haytham Safia en partner, en poëzie met Dirk en Nathan Ooms.

Doorlopend is er mogelijkheid om te genieten van Palestijnse hapjes en drankjes en om langs te gaan bij infostandjes van de verschillende deelnemende organisaties.

De deelname aan de namiddagactiviteiten is gratis.
Voor het avondoptreden betaal je €7 in voorverkoop en €10 aan de inkom.

Reservaties avondactiviteit en alle info: olijvenendadels@gmail.com

Tijdens ‘Mabrouk’ zetten wij het Palestijnse verhaal in de kijker. Dat verhaal is vaak weinig opbeurend, maar biedt hoe dan ook een inkijk in de culturele rijkdom van het Palestijnse volk.

Dit festival is een initiatief van ‘Olijven en Dadels’, een tijdelijke vereniging van de lokale Oostendse afdelingen van Amnesty International, Broederlijk Delen, Oxfam Wereldwinkels en Pax Christi Vlaanderen.

Met de steun van SROS (Stedelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking).

Download de flyer

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s